Op zoek naar een APK keuring bedrijf, bezoek APK Dordrecht

Op zoek naar een APK keuring bedrijf, bezoek APK Dordrecht

22/04/2019 0 Door admin

Wat krijgt u als voor APK Dordrecht kiest? Als u voor APK Dordrecht kiest krijgt u een professionele keuring en een vaste werkwijze. Indien er reparaties aan uw auto nodig zijn dan stellen we u direct op de hoogte en geven u een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de kosten. Pas als u toestemming heeft gegeven voor het repareren van uw voertuig gaan wij dit doen. Na afloop van de apk keuring ontvangt u een rapport waarin staat of uw auto succesvol APK gekeurd is. Dit wordt ook in het landelijke systeem gezet.

Diensten van Driel Autoservice

apk Dordrecht

Bij van Driel Autoservice kunt u terecht voor een kleine beurt voor uw auto, een grote beurt, airconditioning repareren, reinigen van de automaatbak, APK keuring, reparaties en banden service. Voor meer diensten en informatie kunt u de website van https://vandrielautoservice.nl. Bij een grote onderhoudsbeurt krijgt u er een gratis APK keuring erbij!

Contact met van Driel autoservice

Als u net als ik geïnteresseerd bent in dit bedrijf kunt u contact opnemen met dit bedrijf kunt u dit doen door de website te bezoeken, door te bellen en u kunt eventueel ook een mailtje sturen naar INFO@VANDRIELAUTOSERVICE.NL.